O podjetju

Kdo smo?

Trgovina s čistilnimi napravami, David Marin, s.p. je podjetje, ki se v Kopru v neposredni bližini obvoznice ukvarja z prodajo in montažo čistilnih naprav in vodnih zbiralnikov. Poleg same prodaje in svetovanja pa vam naše podjetje lahko zagotovi tudi svetovanje in pomoč pri sami vgradnji in zagonu čistilne naprave. Velika predanost poslu in natančnost pa poskrbi, da z nami zagotovo ne boste imeli skrbi.

Čistilne naprave

Čistilna naprava je infrastruktura za čiščenje odplak, katere očiščene vračamo nazaj v okolje. Gre za fizikalne, kemijske in biološke postopke, kjer skozi procese očistimo vodo do te mere, da ni več škodljiva za okolje. Cilj postopka čiščenja odpadne vode je varovanje okolja pred težkimi kovinami in drugimi škodljivimi snovmi, ki se nahajajo v odpadni vodi.

Zbiralniki deževnice

Zbiralnik deževnice je infrastruktura za zbiranje odpadnih vod, ki jih potem vračamo v okolje, ko to potrebujemo. Z zbiralnikom deževnice, ujamemo deževnico in jo potem uporabimo za zalivanje vrta, čiščenje oziroma ob ustrezni filtraciji tudi pitje.

Lovilci olj in mašob

Lovilci maščob uporabimo ko želimo ločit  maščobne delce od ostale odpadne vode, ki jo ob izvedenem postopku ločevanja, očistimo v eni izmed naših čistilnih naprav, oziroma jo lahko spustimo v kanalizacijo. 

Top