Novice

Kakovostna čistilna naprava

05. November 2019

Čistilna naprava je namenjena za prečiščevanje odpadne vode iz gospodinjstva. In kakšna mora biti kakovostna čistilna naprava?

Zbiranje deževnice za zmanjšanje porabe vode

25. Oktober 2019

Morda tudi vi sodite v skupino tistih oseb, ki jim je že uspelo spoznati, da pitno vodo lahko nadomestijo z zbiranjem deževnice. Zbiranje deževnice za zmanjšanje porabe vode postaja pravi trend.

Čistilne naprave in zaščita narave

17. Oktober 2019

Čistilne naprave in zaščita narave je za nas zelo pomembna, zato vsem, ki želite poskrbeti za bolj čisto naravo priporočamo vgradnjo čistilne naprave. 

Trgovina Marin Koper

29. Avgust 2019

Kljub temu, da se promoviramo pod domeno www.cistilnanaprava.si nas še vedno največ ljudi pozna pod nazivom trgovina s čistilnimi napravami, David Marin, s.p.  oziroma preprosto trgovina Marin Koper.

Kaj pa tu tako smrdi?

06. Julij 2016

Največji strah pri nakupu čistilne naprave je "smrad". Vsi se bojijo, da bo v neposredni bližini hiše smrdelo. Seveda je strah upravičen.

Bodite eko, poskrbite za prihranek vode.

03. Julij 2016

Dandanes želijo vsi biti EKO, toda to se sliši veliko bolj preprosto kakor na koncu tudi izgleda.. Torej kako biti EKO in hkrati poskrbeti za velik prihranek na vaši položnici.

Kako izbrati pravo čistilno napravo

21. Junij 2016

Ne obstaja pravega odgovora na vprašanje kako izbrati pravo čistilno napravo. Preprosto dejstvo je, da vsaka nepremičnina potrebuje posebno obravnavo na terenu. 

Top